Subslide1-EL

EL-Installationer

Specialister i el-installationer
til erhverv

Vi løser opgaven

Kontakt os

EL2019-04-09T12:50:07+00:00

El-installationer

Hos Melph El er vi specialister i at udarbejde el-installationer til erhverv, hvad enten det er til boligbyggerier, butiks- eller kontorlokaler eller andre lokaler til erhverv og industri. Vi udfører alle typer el-arbejde, så vi altid kan dække jeres behov. Derfor tilbyder vi blandt andet:

  • Stærk- og svagstrøm.
  • Nødstrømsanlæg (UPS) og intelligente el-installationer (IBI).
  • Klimakontrol og ventilation med energibesparende komponenter og automatisk styring.
  • Digitale omstillingsanlæg, telefoner og trådløs telefoni.
  • Belysningsanlæg med intelligent lysregulering og lavenergiamaturer.


Når der skal udføres el-arbejde er det vigtigt, at arbejdet bliver udført i henhold til gældende regler og bestemmelser. På den måde sikrer man, at el-arbejdet er udført forsvarligt. Fejl i el-installationerne kan nemlig i værste fald medføre brand i ejendommen.Samtidig kan el-arbejde også være farligt for den, der udfører arbejdet, da man kan få stød, hvis arbejdet tilgås forkert. Derfor skal installationsarbejde udføres under ansvar af en autoriseret el-installatør.Ved at vælge en professionel og erfaren el-installatør, sikrer man dermed, at både selve arbejdet og el-installationerne er sikre.


Skal I have udført el-arbejde?

Hos Melph El sørger vi altid for at levere el-installationer af høj kvalitet, og som overholder alle regler. På den måde skal I ikke bekymre jer om sikkerheden i installationerne og i jeres ejendomme.Hos Melph El lægger vi stor vægt på gode samarbejder med vores kunder. Derfor sørger vi altid for at overholde vores aftaler, så I kan være tilfredse med arbejdet. Vi har derfor også en række faste samarbejdsvirksomheder, som vi løbende udfører el-arbejde for.Vi udfører el-arbejde i hele Københavnsområdet, og vi er i øjeblikket blandt andet i gang med el-arbejde for en række byggeprojekter på Teglholmen og Sluseholmen i Københavns Sydhavn. Har I et spændende projekt, kører vi dog gerne længere væk for at udføre el-arbejdet for jer. I er derfor altid velkomne til at kontakte os om jeres el-installationer.

Kontakt os

Har I brug for at få udført el-arbejde? Ring til os på 96 36 90 77 eller udfyld vores kontaktformular, så sørger vi for, at I får sikre el-installationer.Har I brug for andre typer el-arbejde, så står vi også for installation af både adgangskontrol, alarmer og videoovervågning.