Adgangskontrol

Vil I gerne sørge for, at der er størst mulig sikkerhed i jeres ejendomme? Med en adgangskontrol kan I skabe en sikker dagligdag i jeres ejendomme. Det er tilfældet, uanset om det drejer sig om en boligejendom eller erhvervs- og industrilokaler.

Med adgangskontrollen bliver det lettere at holde styr på, hvem der kommer ind af dørene. I boligejendommen bruges dørtelefonen for eksempel til at lukke personer ind, som ikke bor i ejendommen og derfor ikke har en nøgle. Samtidig gør dørtelefonen også, at uvedkommende ikke bare kan gå ind i bygningen.

Hos virksomheder kan en adgangskontrol med elektroniske låse både være med til at mindske antallet af gange låsecylindrene skal stilles om, fordi en nøgle er blevet væk eller ikke er blevet returneret. Samtidig er fordelen ved en elektronisk adgangskontrol, at man kan styre adgangen for hver eneste medarbejder. Og det er endda helt ned på hver enkelt dørs niveau. Med en elektronisk adgangskontrol kan I altså bestemme, hvem der kan få adgang til ejendommen på hvilke tidspunkter.

Hvad enten det drejer sig om boligejendomme eller virksomheder, kan adgangskontrollen altså være med til at øge sikkerheden.

Vi hjælper med adgangskontrollen i jeres ejendomme

Uanset hvilke behov I har for adgangskontrol, hjælper vi jer hos Melph El. Vi sørger altid for at levere de bedste løsninger til vores kunder, som dækker netop deres behov.

Vi er certificeret Salto-installatør. Det betyder, at I hos os får en pålidelig og sikker elektronisk adgangskontrol. Adgangskontrollen fås med enten chip, plastikkort eller kode, afhængigt af, hvad I ønsker. Systemets software gør det desuden nemt at bruge adgangskontrollen sammen med andre produkter.

Har I brug for at få installeret en dørtelefon, anvender vi anlæg fra Scantron, hvilket betyder, at I altid får dørtelefoner, som er enkle, brugervenlige og overskuelige, så alle kan finde ud af at anvende dem.

Kontakt os

Har I brug for at få installeret enten en dørtelefon eller en elektronisk adgangskontrol i jeres ejendomme i København? Så lad os klare det for jer. I kan ringe til os på 96 36 90 77 eller udfylde vores kontaktformular. Så finder vi en løsning, som passer til jeres behov og jeres ejendom.

Hvis I har brug for at få installeret andre sikkerhedsforanstaltninger i jeres ejendomme, installerer vi hos Melph El også både videoovervågning og alarmanlæg.