Alarmanlæg

Vil I gerne skabe større sikkerhed i jeres ejendomme? Der bliver hvert år foretaget et stort antal indbrud i Danmark. Derfor kan det være en god ide at sikre sig mod indbrud. Det kan både være for at beskytte jeres virksomhed mod tyveri, eller for at passe på ejendommens beboere og deres værdier.

Et effektivt middel mod indbrud er alarmanlæg, som kan anvendes af både erhverv og privat. Alarmsystemet sørger for at udsende et signal, hvis ubudne gæster forsøger at få adgang til jeres ejendom.

Alarmanlæggene har desuden en forebyggende virkning, da de kan være med til at afskrække tyvene fra overhovedet at forsøge at bryde ind. Det er derfor vigtigt tydeligt at markere, at ejendommen er tilkoblet et alarmsystem.

Har I brug for et alarmanlæg?

Hos Melph El anvender vi alarm systemer fra Ajax Systems. Det betyder, at I får en moderne alarm i et stilrent design.

Ved indbrud sender alarmen direkte besked til jeres telefon, samtidig med at I kan løbende får statusbeskeder på telefonen. Alarmens signal er jamming-beskyttet, hvilket betyder, at alarmsystemet vil ændre frekvensen, hvis den forsøges jammet.

Med et alarmanlæg fra Ajax Systems findes der en række forskellige muligheder, som kan dække netop jeres behov. Systemet kan blandt andet opfange bevægelser i rummet, give alarm ved åbning af døre, og have indvendige og udvendige sirener.

Kontakt os

Skal vi hjælpe med at gøre jeres ejendomme mere sikre? Så ring til os på 96 36 90 77 eller udfyld vores kontaktformular, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning.

Hos Melph El installerer vi primært alarmanlæg for erhvervskunder i Københavnsområdet. Men har I behov for et alarmanlæg andre steder i landet eller i jeres private bolig, hjælper vi også gerne hermed.

Har du brug for yderligere sikkerhedsforanstaltninger, kan vi også være behjælpelige med installation af både adgangskontrol og videoovervågning.