EL-INSTALLATIONER-SLIDER

EL-Installationer

Specialister i el-installationer
til erhverv

Vi løser opgaven til perfektion

Kontakt os

EL2020-06-23T10:09:49+00:00

El-installationer

Hos Melph El er vi specialister i at udarbejde el-installationer til erhverv, hvad enten det er til boligbyggerier, butiks- eller kontorlokaler eller andre lokaler til erhverv og industri.

Vi udfører alle typer el-arbejde, så vi altid kan dække jeres behov.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Stærk- og svagstrøm.
  • Nødstrømsanlæg (UPS) og intelligente el-installationer (IBI).
  • Klimakontrol og ventilation med energibesparende komponenter og automatisk styring.
  • Digitale omstillingsanlæg, telefoner og trådløs telefoni.
  • Belysningsanlæg med intelligent lysregulering og lavenergiamaturer.

Når der skal udføres el-arbejde, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført i henhold til gældende regler og bestemmelser. På den måde sikrer man, at el-arbejdet er udført forsvarligt. Fejl i el-installationerne kan nemlig i værste fald medføre brand i ejendommen.

Samtidig kan el-arbejde også være farligt for den, der udfører arbejdet, da man kan få stød, hvis arbejdet tilgås forkert. Derfor skal installationsarbejde udføres under ansvar af en autoriseret el-installatør.

Ved at vælge en professionel og erfaren el-installatør, sikrer man dermed, at både selve arbejdet og el-installationerne er sikre.

Få udført el-arbejde af os

Skal I have udført el-arbejde?

Hos Melph El sørger vi altid for at levere el-installationer af høj kvalitet, og som overholder alle regler. På den måde skal I ikke bekymre jer om sikkerheden i installationerne og i jeres ejendomme.

Hos Melph El lægger vi stor vægt på gode samarbejder med vores kunder. Derfor sørger vi altid for at overholde vores aftaler. Vi har også en række faste samarbejdsvirksomheder, som vi løbende udfører el-arbejde for.

Vi udfører el-arbejde i hele Københavnsområdet, og vi er i øjeblikket blandt andet i gang med el-arbejde for en række byggeprojekter på Teglholmen og Sluseholmen i Københavns Sydhavn.

Har I et spændende projekt, kører vi dog gerne længere væk for at udføre el-arbejdet for jer.

I er derfor altid velkomne til at kontakte os om jeres el-installationer.

Det kan I gøre ved at ringe til os, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen.

Har I brug for andre typer el-arbejde, så står vi også for installation af både adgangskontrol, alarmer og videoovervågning.

96369077
Skriv til os