Videoovervågning (CCTV)

Vil I gerne kunne holde øje med, hvem der kommer og går i jeres ejendomme? Det er en næsten umulig opgave selv at holde øje med ens ejendom døgnet rundt. Derfor kan videoovervågning være med til at hjælpe jer med at holde øje.

Videoovervågning kan ligesom alarmanlæg have en præventiv virkning på indbrudstyve, da kameraet viser tyvene, at der bliver holdt øje med ejendommen.

Hvis man alligevel er så uheldig, at tyvene bryder ind, kan videoovervågningen være med til at hjælpe i opklaringen, da der findes billeder af tyvene, samtidig med at optagelserne kan fungere som bevismateriale.

Skal vi hjælpe jer med at holde øje med jeres ejendomme?

Hos Melph El installerer vi videoovervågning for erhvervskunder i hele København og omegn, hvad enten det er i forbindelse med et hoteller, detailhandel, erhvervslokaler eller p-kældre.

Vi er Axis-partner, som er førende inden for IP-videoovervågning. IP-videoovervågning er en digital overvågning, hvor kameraet tilsluttes direkte til din netværksrouter. Derfor kræver IP-videoovervågning ikke andet end en computer, tablet eller smartphone for at tjekke overvågningsvideoerne.

Med IP-videovervågning opnår man en højere opløsning i billederne, hvilket betyder, at man kan se flere detaljer som for eksempel ansigter, beklædning eller nummerplader.

Kontakt os

Vil I gerne have installeret videoovervågning på jeres ejendomme? Så ring til os på 96 36 90 77 eller udfyld vores kontaktformular, så finder vi den rette løsning til jeres behov.

Skal vi hjælpe med at totalsikre jeres ejendomme, installerer vi også alarmanlæg og adgangskontrol, så I kan få større kontrol med, hvem der kommer ind i jeres ejendomme på hvilke tidspunkter.