Specialister i adgangskontrol til erhverv

VI LØSER OPGAVEN TIL PERFEKTION

Adgangskontrol til virksomheder og ejendomme

Sådan kan I kontrollere, hvem der kommer og går i jeres bygninger

Vil I gerne sørge for, at der er størst mulig sikkerhed i jeres ejendomme? Med en adgangskontrol kan I skabe en sikker dagligdag i jeres ejendomme. Det er tilfældet, uanset om det drejer sig om en boligejendom eller erhvervs- og industrilokaler.

Melph El tilbyder en lang række løsninger indenfor el og sikkerhed, og vi kører i hele København samt på Amager og hele Hovedstadsområdet. Hvis I har brug for at få installeret andre sikkerhedsforanstaltninger i jeres ejendomme, monterer vores el-installatør også både videoovervågning, alarmanlæg/alarmsystem og mange andre former for el-installation.

Skal vi samarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hav styr på, hvem der går ind og ud af bygningen

Med adgangskontrol bliver det lettere at holde styr på, hvem der kommer ind ad dørene. I boligejendommen bruges dørtelefonen for eksempel til at lukke personer ind, som ikke bor i ejendommen. Samtidig gør dørtelefonen også, at uvedkommende ikke bare kan gå ind i bygningen medmindre nogen lukker op.

Hos virksomheder kan en adgangskontrol med elektroniske låsesystemer både være med til at mindske antallet af gange låsecylindrene skal stilles om, fordi en nøgle er blevet væk, eller ikke er blevet returneret.

Samtidig er fordelen ved en elektronisk adgangskontrol, at I kan styre adgangen for hver eneste medarbejder. Og det er endda helt ned på hver enkelt dørs niveau. Med en elektronisk adgangskontrol kan I altså bestemme, hvem der kan få adgang til ejendommen på hvilke tidspunkter.

Hvad enten det drejer sig om boligejendomme eller virksomheder, kan adgangskontrollen være med til at øge sikkerheden.

Vi hjælper med adgangskontrollen i jeres ejendomme

Uanset hvilke behov I har for adgangskontrol, hjælper vi jer hos Melph El. Vi sørger altid for at levere de bedste løsninger til vores kunder, som dækker netop deres behov.

Vi er certificeret Salto-installatør. Det betyder, at I hos os får en pålidelig og sikker elektronisk adgangskontrol.

Adgangskontrollen fås med enten chip, plastikkort eller kode afhængigt af, hvad I ønsker. Systemets software gør det desuden nemt at bruge adgangskontrollen sammen med andre produkter.

Har I brug for at få installeret en dørtelefon eller porttelefon, anvender vi anlæg fra Scantron, hvilket betyder, at I altid får dørtelefoner, som er enkle, brugervenlige og overskuelige, så alle kan finde ud af at anvende dem.

Ønsker I øget sikkerhed på arbejdspladsen?

Har I brug for at få installeret enten en dørtelefon eller en elektronisk adgangskontrol i jeres ejendomme eller på en arbejdsplads? Så lad os klare det for jer. I skal blot kontakte os, så vi kan høre mere om jeres behov.

I er velkommen til at ringe til os, sende os en mail eller benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at finde en løsning, som passer til jeres behov og jeres ejendom.

Referencer​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Melph-El ApS

K-Vej 13

2300 København S

CVR: 27098266

Kontakt os

kontakt@melph-el.dk

​Klaus: km@melph-el.dk