Specialister i videoovervågning til erhverv

VI LØSER OPGAVEN TIL PERFEKTION

Bliv sikker med videoovervågning (CCTV)

Hold øje med hvad der sker i bygningen uden for åbningstid

Vil I gerne kunne holde øje med, hvem der kommer og går i jeres ejendomme? Det er en næsten umulig opgave selv at holde øje med ens ejendom døgnet rundt. Derfor kan videoovervågning være med til at hjælpe jer.

Melph El ApS installerer udendørs og indendørs sikkerhedssystemer for kunder i hele Hovedstadsområdet, herunder i København og på Amager. Ved større opgaver kører vi ud i hele landet.

Derfor er videoovervågning effektivt

Videoovervågning kan ligesom alarmanlæg have en præventiv virkning på indbrudstyve, da kameraet indikerer overfor tyvene, at der bliver holdt øje med ejendommen.

Hvis man alligevel er så uheldig, at tyvene bryder ind, kan tv-overvågning være med til at hjælpe i opklaringen, da der kan forefindes billeder af de ubudne gæster. Optagelserne kan efterfølgende bruges som bevismateriale.

Skal vi samarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi hjælpe jer med at holde øje med jeres ejendomme?

Hos Melph El installerer vi videoovervågning for erhvervskunder i hele København og omegn, hvad enten det er i forbindelse med hoteller, detailhandel, erhvervslokaler eller p-kældre.

Vi er Axis-partner, som er førende inden for IP-videoovervågning. IP-videoovervågning er en digital overvågning, hvor kameraet tilsluttes direkte til din netværksrouter. Derfor kræver IP-videoovervågning ikke andet end en computer, tablet eller smartphone for at tjekke overvågningsvideoerne.

Med IP-videovervågning opnår man en højere opløsning i billederne, hvilket betyder, at man kan se flere detaljer som for eksempel ansigter, beklædning eller nummerplader.

Vores el-installatør totalsikrer jeres ejendom

Udover at kunne installere og montere overvågningskamera for jer, så tilbyder vi ydermere at kunne totalsikre jeres ejendom eller virksomhed.

Dette indebærer, at vi også kan være behjælpelige med installation af blandt andet alarmanlæg og adgangskontrol, der tilsammen giver jer større kontrol over, hvem der kommer ind og ud af ejendommen eller virksomheden – og på hvilke tidspunkter af døgnet.

Kontakt os hvis I ønsker videoovervågning

Vil I gerne have installeret videoovervågning eller en anden type sikkerhedsforebyggende el-installation på jeres ejendomme?

​Så kontakt os med det samme. I kan ringe til os, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen, der ligger her på siden.

Referencer​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Melph-El ApS

K-Vej 13

2300 København S

CVR: 27098266

Kontakt os

kontakt@melph-el.dk

​Klaus: km@melph-el.dk