Specialister i alarmanlæg til erhverv

VI LØSER OPGAVEN TIL PERFEKTION

Alarmsystem til erhverv

Skal vores el-installatør skabe større sikkerhed i jeres ejendomme?

Hos Melph El installerer vi primært alarmsystemer for erhvervskunder i Københavnsområdet, herunder særligt i København og på Amager. Men har I behov for et alarmsystem andre steder i landet eller i jeres private bolig, hjælper vi også gerne med dette.

Har I brug for yderligere sikkerhedsforanstaltninger, kan vi også være behjælpelige med installation af både tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning.

Skal vi samarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Derfor skal I sikre jer med et alarmanlæg

Der bliver hvert år foretaget et stort antal indbrud i Danmark. Derfor kan det være en god ide at sikre sig mod netop dette. Enten for at beskytte jeres butik eller virksomhed mod tyveri, eller for at passe på jeres ejendoms beboere og deres værdier.

Et effektivt middel mod indbrud er alarmanlæg, som kan anvendes af både erhverv og privat. Alarmsystemet sørger for at udsende et signal, hvis ubudne gæster forsøger at få adgang til jeres ejendom.

Alarmanlæggene har desuden en forebyggende virkning, da de kan være med til at afskrække tyven fra overhovedet at forsøge at bryde ind. Det er derfor vigtigt tydeligt at markere, at ejendommen er tilkoblet et alarmsystem.

Har I brug for et alarmsystem?

Hos Melph El anvender vi alarmsystemer fra Ajax Systems. Det betyder, at I får en moderne alarm i et stilrent design.

Ved indbrud sender alarmen direkte besked til jeres telefon, samtidig med at I løbende får statusbeskeder på telefonen. Alarmens signal er jamming-beskyttet, hvilket betyder, at alarmsystemet vil ændre frekvensen, hvis den forsøges at blive jammet.

Med et alarmsystem fra Ajax Systems findes der en række forskellige muligheder, som kan dække netop jeres behov. Systemet kan blandt andet opfange bevægelser i rummet, give alarm ved åbning af døre og have indvendige og udvendige sirener.

Et udpluk af vores moderne alarmanlæg fra Ajax Systems

Kontakt os for yderligere informationer

Skal vi hjælpe med at gøre jeres ejendomme mere sikre? Så kontakt os, og vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning. I kan enten ringe til os, sende os en mail eller benytte kontaktformularen.

Vi glæder os meget til at høre fra jer.

Referencer​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Melph-El ApS

K-Vej 13

2300 København S

CVR: 27098266

Kontakt os

kontakt@melph-el.dk

​Klaus: km@melph-el.dk