Specialister i el-installationer til erhverv

VI LØSER OPGAVEN TIL PERFEKTION

Solceller – vi er eksperter i solcelleanlæg

Vi leverer høj kvalitet til gode priser

Vil du gerne have solceller på dit nye hus? Så lad os montere et solcelleanlæg for dig. Hos Melph El ApS har vi stor ekspertise med solpaneler, som vi monterer for både private og erhverv. Vi holder til på Amager, men servicerer kunder i hele København og omegn.

Vi lægger vægt på at levere høj kvalitet til en god pris. Samtidig lægger vi vægt på det gode samarbejde, hvor vi naturligvis overholder vores aftaler og ikke går, før kunden er tilfreds. 

Skal vi samarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi monterer paneler på alle slags ejendomme

​Vi leverer og monterer solcelleanlæg på alle slags huse. Det kan være alt fra et sommerhus eller et helårshus til et boligkompleks eller en erhvervsejendom. Mange af vores opgaver består af at montere solcellepaneler i forbindelse med nybyggeri, herunder af større byggerier.

Der er mange fordele ved solenergi, hvor den mest konkrete fordel er det lavere elforbrug og dermed den lavere elregning. I de senere par år er der endvidere kommet mere fokus på at mindske CO2-udledningen. Aktuelt er der også fokus på de høje priser for elektricitet, og det har øget interessen for billig energi

Hvordan virker solceller?

​Solceller fungerer ved, at elektronerne i solcellen får tilført energi, når de bliver ramt af sollysets fotoner. Et moderne solanlæg består af flere solcellemoduler, der er sammensat af enkeltceller. Solcellemoduler bliver også kaldt for solcellepaneler.

Hør mere om solcelleanlæg og grøn energi

​Kontakt os gerne for at høre mere om solcelleanlæg og grøn energi. Det er fordelagtigt at kontakte os så tidligt i forløbet som muligt, hvis der er tale om nybyggeri. Herefter kan vi få en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på levering og montering af solceller.

Referencer​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Melph-El ApS

K-Vej 13

2300 København S

CVR: 27098266

Kontakt os

kontakt@melph-el.dk

​Klaus: km@melph-el.dk