​Specialister i el-installationer til erhverv

VI LØSER OPGAVEN TIL PERFEKTION

Montering af solceller på huse og ejendomme

Vi leverer solcellepaneler i høj kvalitet

Leder du efter en erfaren el-installatør, som tilbyder montering af solceller? Så lad os varetage opgaven for dig. Hos Melph El ApS har vi specialiseret os i solcelleanlæg. Vi holder til på Amager, men vi servicerer både private og erhverv i hele København og omegn.

Vi har altid fokus på at levere solcellepaneler i høj kvalitet, men til en god pris. Derudover har vi fokus på det gode samarbejde. Derfor kan du stole på, at vi overholder vores aftaler, og at vi ikke forlader opgaven, før du er tilfreds med arbejdet. 

Skal vi samarbejde?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi monterer solanlæg i alle størrelser

Vi tilbyder montering af solceller i alle størrelser. Det kan være alt fra ganske få solcellepaneler på et sommerhus til omfattende solcelleanlæg på større ejendomme. Vi har især mange opgaver i forbindelse med nybyggeri, herunder større byggerier.

Tidligere blev solcelleanlæg opfattet som en mulighed for billig elektricitet i forhold til den samlede investering og besparelse. De stigende elpriser har igen øget interessen for at spare på elforbruget. Dertil kommer det store fokus på at mindske CO2-aftrykket. 

Hvad koster montering af solceller?

Vores priser for montering af solceller anhænger af antallet af solcellepaneler, men også af placeringen. Normalt bliver de placeret på et tag, men større anlæg kan også placeres på jorden. Der kan endvidere være et ønske om batterier, så elektriciteten kan gemmes til natten.

Vi står til rådighed med professionel vejledning i forhold til placering og dimensionering. Derfor kommer vi gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud for opsætning af solceller.

Referencer​

Find vores kontaktoplysninger herunder

Melph-El ApS

K-Vej 13

2300 København S

CVR: 27098266

Kontakt os

kontakt@melph-el.dk

​Klaus: km@melph-el.dk