EL-INSTALLATIONER

Specialister i el-installationer til erhverv

VI LØSER OPGAVEN TIL PERFEKTION

El-installation i erhvervslokaler

Autoriseret el-installatør til el-service for erhvervskunder

Hos Melph El er vi specialister i at udarbejde el-installationer til erhverv, hvad enten det er til boligbyggerier, butiks- eller kontorlokaler eller andre lokaler til erhverv og industri. Vi udfører alle typer el-arbejde, så vi altid kan dække jeres behov.

Vi arbejder i København og på Amager samt i hele Københavnsområdet. I øjeblikket er vi blandt andet i gang med el-installation for en række byggeprojekter på Teglholmen og Sluseholmen i Københavns Sydhavn.

Vi tilbyder blandt andet:

• Stærk- og svagstrøm

• Nødstrømsanlæg (UPS)

• Intelligente el-installationer (IBI)

• Klimakontrol og ventilation med energibesparende komponenter og automatisk styring

• Digitale omstillingsanlæg, telefoner og trådløs telefoni

• Belysningsanlæg med intelligent lysregulering og lavenergiamaturer

Har I brug for andre typer el-arbejde, så står vi også for installation af både adgangskontrol, alarmer og videoovervågning.

Skal vi samarbejde?


Udfyld nedenstående og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt. Haster det, så ring på 96369077.

  Vi prioriterer et tæt samarbejde

  Hos Melph El sørger vi altid for at levere el-installation af høj kvalitet, som overholder alle regler. På den måde skal I ikke bekymre jer om sikkerheden i installationerne i jeres ejendomme.

  Vi lægger stor vægt på gode samarbejder med vores kunder. Derfor sørger vi altid for at overholde vores aftaler. Vi har også en række faste samarbejdsvirksomheder, som vi løbende udfører el-arbejde for.

  Kontakt os for at høre mere

  Har I et spændende projekt, kører vi dog gerne længere væk – I er derfor altid velkomne til at kontakte os om jeres el-installationer. Det kan I gøre ved at ringe til os, sende os en mail eller udfylde kontaktformularen her på siden.

  Vælg en autoriseret installatør

  Når der skal laves en el-installation, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført i henhold til gældende regler og bestemmelser. På den måde sikrer man, at el-arbejdet er udført forsvarligt. Fejl i el-installationerne kan nemlig i værste fald medføre brand i ejendommen.

  Samtidig kan el-installation også være farligt for den, der udfører arbejdet, da man kan få stød, hvis arbejdet tilgås forkert. Derfor skal installationsarbejde udføres under ansvar af en autoriseret el-installatør.

  Ved at vælge en professionel og erfaren el-montør sikrer man, at både selve arbejdet og den udførte el-installation er sikkert lavet.

  K-Vej 13
  2300 København S

  CVR: 27098266

  Telefon: 96369077
  E-mail: kontakt@melph-el.dk